Posted by: Ziga Sedevcic Category: Članki Comments: 0

..natančneje v Portorožu si jo lahko fantje, moški privoščijo.

Pogovarjali smo se z Valterjem Gajzerjem, kateri se v svetu intimnega britja potaplja precej let. Kaj in zakaj se fantje odločajo za tako storitev, ter čemu vse je namen lepega moškega telesa, predvsem urejenega intimnega predela.


Če greva od začetka, od kod ideja po intimnem urejanju moških, zakaj ne tudi žensk ?

Pred dobrimi cca 10 leti me je znanec povabil v svoj salon za intimno urejanje v Italijo, kjer sem nekajkrat bil prisoten ko je izvajal intimno britje pri moških. Kar je bilo očem videt enostavno, v praksi ni bilo tako. Po nekajkratnih povabilih sem tudi sam poskusil z prakso in sem se v temu našel, danes je to stalnica. Zakaj ne tudi žensk, na kratko in iskreno, premalo prakse in kandidatk za se spraksirat, a sedaj ko sem vajen delat samo z moškimi v temu ovir ne vidim. Sicer se ne branim žensk, hahah.

 

 

Če pogledamo realno, kdo vse se zanima ureditev svojega telesa?

V prvi vrsti je treba povedat, da željo po urejenem telesu ima večina fantov, moških, sploh populacije med 23 in 35 let, tukaj mislim predvsem na športnike ali tiste ki so fitneserji. Sicer pa morem reči da je zanimanja vseh starosti, ter poklicev.

 

Kdaj je največje povpraševanje po takih uslugah?

Največje povpraševanje bo sedaj pred poletjem pa vse tja do oktobra, saj so fantje/moški razgaljeni in seveda želijo svoje telo pokazati v najlepši obliki. Tukaj velja pravilo, leta ne štejejo!

 

Zadnje čase je velik trend intimno britje?

Res je intimno britje je eno od povpraševanj, katero na trenutke posameznika postavi v mat položaj, saj je v glavi misel, kako poteka, boli, kok časa traja,.. Gre za urejanje intimnih predelov, tukaj mislim na dele nad spolovilom, moda in ritnični del.

Na kakšen način se lotite postopka?

Pravzaprav tako, z vsakim se pogovorim kaj sploh želi in skupaj poiščemo rešitev za vsakega posameznika. Treba je vedet nekaj, gre za storitev katero večina moških ( mislim na vse generacije, sploh tiste v vezi ) prekriva pred partnerjem da jo obiskujejo. V takem primeru fantje želijo da sama izvedba ni tok profesionalna, saj bi se hitro ugotovilo da je v ozadju obisk v salonu ali pa…..Ko se dogovorimo kaj bomo naredili, pogovor teče v smeri s čim to narediti, oz na kakšen način se bomo lotili urejanja.

 

Na kakšen način pa je najlažje izvest intimno depilacijo?

Intimno depilacijo je najlažje uredit z voskom, vsaj meni, a je tehnik kar nekaj. Lahko se uporablja tehnika britja z britvico, voskanje ali krema. A vedeti moremo da je krema zaradi kemijskih sestavin lahko najbolj razdražljiva, ter koži lahko povzroči neprijetnosti. Osebno sem najbolj naklonjen voskanju ali kombinaciji britev in vosek.

 

Kaj to pomeni kombinacija britev in vosek?

To v praksi pomeni da se nad spolovilom uredi depilacija v voskom, moda pa se pobrijejo z britvico a seveda predhodno se nanese sredstvo na mehčanje dlak. Ko je urejen sprednji del, torej nad spolovilom, ter moda urejena v popolni gladki obliki, preidemo na ritnični del. Pri ritničnemu delu svetujem izključno uporabo voska, saj je koža lepo napeta in so vse možnosti dane za najboljši rezultat. Ker gre za predel kateri je lepo napet ni bojazni da bi strah pred bolečino bil prisoten. Če govorimo o velikosti območja urejanja je to nekje v obliki moških boksarc.

 

Koliko časa pa traja en postopek britja ?

Za en obisk si je potrebno vzeti tudi do 60 min, morda 90 min, vse je odvisno od tega kdo je kako kosmat, kok je dejanskega urejanja, ter kaj sploh kdo želi.

 

Česa se fantje/moški najbolj bojijo med depilacijo, kaj vam povedo, če vam? Strah erekcije ?

Ja največ strahu je pred tem da jih nebi porezal, v primeru da se odločijo moda z britvijo urejat. A ta strah zelo hitro mine, saj zaradi previdnosti spoznajo da je vse ok, a veste pravilo nikoli se ne ve, hahah. Druga stvar je erekcija, izliv, tudi to sem že doživel v svojem poslu, fantom se dvigne in ko je zrajcan pač se zgodi. Meni sicer to ni ovira, a verjamem, da tudi druga stran se s tem sprijazni. In kaj naj, delo gre naprej. Druge pač ni.

 

Kako fantje/moški sprejmejo tako spremembo, je to hvalevredno ali ne?

Lahko rečem, da fantje tako storitev gledajo iz dveh vzornih kotov. Prvi je ta da ga moški ureja odbijajoč, v tujini je ogromno moških ki to opravljajo, a ko je enkrat njegovo intimno področje urejeno je zadovoljstvo nepopisno, ter se prej ali slej vrnejo nazaj. Drugo pa je, kaj s tem želijo pri sebi doseči. Če govorimo o osebnem zadovoljstvu smo na pravi poti.

Kaj je tisto kar vam moški povedo pri vrniti na naslednjem obisku?

Najbolj pogosto slišano je da so imeli občutek kot da imajo otroško ritko, saj zaradi gladkosti je vse drugače. Drugi rečejo da končno po veliki potrebi vedo da se spodaj za prav obrišejo, tretji končno vsaj tok ne smrdim,…itd

 

Lahko bi sklepali da take storitve najbolj koristijo predstavniki gay strani. Kaj je tukaj res in kaj ne?

No tako, če želite iskren odgovor bom rekel pošteno. Med gay populacijo je med pasivci res največ takih ki želijo imet resnično gladko telo, torej želijo biti gladki tudi po trebuhu, hrbtu in ritnični del, okoli spolovila pa itak. Res pa je tudi da tudi bsx ali hetero moški hodijo na intimna britja, saj velikokrat slišim sami se ne moremo tako uredit kot če te drugi ureja, kar je seveda samo po sebi razumljivo.

 

Se vam je že kdaj zgodilo da posameznik na storitev ni prišel, morda zaradi strahu?

O ja, to se dogaja in se bo dogajalo. Morem povedat da zadnje čase je tega vedno manj, saj so se fantje/moški lepo privadili na take storitve. Je pa bilo pred leti resnično problem ko si imel na urniku ljudi, pol pa nikjer nobenega, brez da ti javijo, ali izklopijo tel. A veste kako je, po eni strani se razume ta strah, druga stran pa pravi da morda z drugačnim pristopom urediš naročanje.

 

Ko vas pokličejo za termin, kako izražajo svoje želje, morda a se v glasu sliši bojazen ali strah?

Morem povedat da večina moških najprej pošlje sms v katerem izraža željo po depilaciji intimnega predela. Zakaj sms, zato ker ali ne morejo govorit, služba, žena v bližini in 1000 izgovorov. Ker osebno ne maram pisanja sms takoj opozorim da na tak način ne bom deloval, saj to ni profesionalno, ter da naj me pokličejo ko bodo lahko govorili. Preko sms se ne da pomenit kot je treba.

Vaše delo zahteva zelo veliko mero diskretnosti in zaupanja, saj gre za občutljivo storitev? Kaj menite na to, drži ?

O ja. V takih branžah, storitvah je ena stvar ključna. STROGA DISKRETNOST IN ZAUPANJE MED MANO IN STRANKO. Tukaj ni prostora za napake, saj lahko kaj hitro pride težav ali problemov. Vse kar se dogaja je jaz, stranka in štiri zidovi. Velikokrat sem se moral ukvarjat s tem, celo slišal da so fantje imeli slabe izkušnje zaradi izdaje ali govoric ko so podobne zadeve izvajali nekje med blokovskimi naselji v Ljubljani in okolici. Najtežje se je bilo zaupat ljudem, ter jim dat resnično podlago da so varni in da je res vse strogo diskretno. Moje vodilo je samo eno JAZ STRANKA IN SKUPNO ZADOVOLJSTVO.

 

Kje vas lahko najdejo fantje/ moški?

Vsak me lahko dobi na tel. v kolikor želi kakršne koli informacije 041 825 481. Nahajam pa se na obali, Portorož

V organizaciji Dobra Družba podpiramo podjetniške ideje v industriji za odrasle.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja