Posted by: Ziga Sedevcic Category: Članki Comments: 0

V soboto 8.5.2021 smo v prostorih www.dollhouse-slovenia.com izvedli video produkcijo kratkih reklamnih vsebin novo nastajajoče se agencije za moške seksualne delavce.

Agencija bo ponujala mehanizem kater bo moškim seksualnim delavcem z znanjem različnih veščin, nudila spletno orodje ter prostor kjer se bodo neodvisni in samostojni posamezniki predstavili zainteresirani javnosti.

Posamezniki, kateri obvladujejo znanja in veščine ali pa bi želeli pridobiti nova znanja, bodo lahko le ta osvojili znotraj skupnosti.

Agencija Good Company je med drugim tudi odgovor na povpraševanje in odraslost družbe. Enakost spolov in pravica žensk, katere so v naši družbi enakopravne, samostojne in neodvisne.
Prostor, mehanizmi ter orodja bodo omogočena tudi istospolni ponudbi in povpraševanju.

 

Razvoj agencije bo v prihodnosti šel v smeri novodobnih veščin, prav tako pa želi agencija postati stičišče običajne komercialne in terapevtske seksualne asistence.

Ali je Sloveniji povpraševanje po teh veščinah?
Žal v sami Sloveniji ni toliko povpraševanja kolikor je povpraševanja v naših sosednjih državah katere pa so le lučaj stran.
Klienti niso samo ženske ampak tudi moški, pari, skupine katerim pa zelo tranzitna Slovenija ne predstavlja razdalje.
Kakor pa smo poudarili v prejšnjem stavku pa želi agencija se razvijati v smer terapevtske seksualne asistence v kateri želi postati vodilna v regiji.

 

Agencija Good Company je del virtualnega poslovnega inkubatorja PronStart-Up, kater pomaga seksualnim delavcem narediti korak naprej in vstopiti v poslovni svet.

Pričakujemo da bodo lastniki podjetja postavili delovanje spletne strani, katera je za sedaj še skrivnost. Več pa bo znano kmalu.

 

Organizacija Dobra Družba za agencijo Good Company opravljalo svetovanje in stike z mediji dokler jim obseg poslovanja ne omogoči vzpostaviti temu primerno delovno mesto prav tako pa tudi temu primernega zaposlenega za to delo.

Video predstavlja najbolj poznano Ameriško agencijo katera se ukvarja zgolj z spremljevalci

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja