Dnevnik SD Afrodite – #4 pogled SD Anite na problematiko drog pri spolnem delu
2 oktobra, 2019
OBISK SINDIKATA – ORGANIZACIJA LEGEBITRA
4 novembra, 2019
Prikaži vse novice

Z dobro prijateljico, ki je v poslu že 13 let sva sestavile intervju za širšo javnost.
Njena zgodba razbija stereotipe in se zelo izstopa od ostalih zgodb punc, ki se ukvarjajo s prostitucijo: 

IZ KAKŠNE DRUŽINE PRIHAJAŠ?  
Prihajam iz povsem normalne malomeščanske družine kjer nismo bili bogati pa tudi manjkalo nam ni ničesar. Brez problema so mi starši lahko omogočili normalno šolanje in študij na eni od elitnih fakultet, v upanju, da si po končanem študiju ustvarim življenje, kakršno je bilo za njih “normalno” – končam faks, se zaposlim, najdem partnerja, se poročim, imam družino – ter da bodo oni ponosni name, da sem bila “uspešen projekt” – da so svojega otroka vzgojili tako, kot se šika, mu omogočili, kar je treba, da se je postavil na lastne noge in postal “normalen” državljan, celi družini v ponos.

ZA VELIKO VEČINO PUNC JE TIPIČEN RAZLOG FINANČNA STISKA. KAKO SI SE ZAČELA UKVARJATI S PROSTITUCIJO?
Čeprav mi objektivno gledano ne bi bilo treba, saj sem naredila faks, pri katerem ni problem dobiti službe. Od 17-24 leta sem verjela da mi moški s seksom dela uslugo.
V zameno za to uslugo pa sem jaz izpolnila vsako njegovo željo. V zgodnjih dvajsetih letih sva s takratnim partnerjem začela tudi eksperimentirati s swinganjem. Po končani zvezi pa sem totalno padla v swingerstvo. Zelo me je pritegnila ta scena. Eksperimentiranje s spolnosti, spoznavanje novih fetišev, dobivanje prek interneta in obiskovanje swinger klubov pri nas in v tujini. Noro dobro je bilo! Me je pa tudi v tej sceni spremljal ta vzorec, da sem bila jaz tista, ki kliče naokrog in prosi za seks. Seks so dobili zastonj, serviran na pladnju, ni se jim bilo treba ravno kaj truditi za to. In temu primerno so me tudi cenili – bila sem jim samoumevna.
Potem sem med swingerji spoznala enega, ki me je vprašal : če tako uživaš v seksu zakaj pa ne bi poskusila še malo zaslužiti zraven? In mi povedal, da se njegova frendica ukvarja s prostitucijo in da mi jo lahko predstavi. Stvar se mi je zdela zanimiva in sem to punco želela spoznati. Ni mi šlo v tej fazi še za denar, saj mi ni finančno ničesar ni manjkalo. Bolj me je gnal firbec. Zanimalo me je, ko sem jo spoznala, ali se moški, ki plačajo za seks, sploh kaj potrudijo za žensko, imela sem ta predsodek, da se morda ne potrudijo, ker plačajo. Njen odgovor me je zelo presenetil – rekla je, da se bolj potrudijo kot za svojo punco ali ženo! Ne verjameš? Lahko prideš delat z menoj in narediva kakega trojčka, pa boš videla.

OPIŠI PROSIM BOLJ PODROBNO ODNOSE Z MOŠKIMI PREDEN SI POSTALA SPOLNA DELAVKA.
Izbirala sem partnerje, ki so bili bodisi fizično ali čustveno nedostopni, ali pa kar oboje skupaj. Tisti fantje, ki bi si z veseljem vzeli čas za mene vsak dan in bi me nosili po rokah – tisti me niso privlačili. Takšni pri katerih sem se borila za vsak kanček pozornosti in seks enkrat na teden pa so me noro pritegnili. Takrat sem mislila, da je to normalno. Takšne patološke odnose z moškimi sem imela od 17-24 leta.
Zdaj vem, da se temu reče “odvisnost od odnosov”. To je oblika zasvojenosti katera je najpogostejša med ženskami. Najboljša »droga« so problematični odnosi, polni drame, strahu, nevarnosti, tveganja in sladkega upanja, kako bo vse trpljenje nekoč poplačano, ko bo ON končno spoznal, kako velika je Njena ljubezen.

KAKO JE PROSTITUCIJA SPREMENILA TVOJE ŽIVLJENJE?
Kot prostitutka sem se prvič v življenju počutila zaželeno pri moških in prvič v življenju so moški lepo ravnali z menoj! Ni mi treba prositi in ni se mi treba več poniževati pred moškimi! Oni me sami od sebe pokličejo, pridejo. Do mene se obnašajo stokrat lepše in bolj spoštljivo kot tisti, ki so me imeli zastonj – pa še denar mi dajo!
Vsa ravnokar navedena dejstva so me mnogo bolj očarala kot denar. Končno sem dobila veljavo. Takšen odnos z njihove strani sem dobila zato, ker sem bila tudi sama do njih vesela, sproščena in prijazna – počutila sem se, kot da sem prej swingala zastonj, zdaj pa swingam za denar. Prvih nekaj mesecev sem delala le trojčke in gang bange, solo srečanja sem pričela šele pozneje. In v tistem obdobju še nisem bila izbirčna, ker sem obilno swingala – tako da sem lahko uživala skoraj z vsemi.

ALI SO OBISK POROČENIH STRANK VARANJE PO TVOJEM MNENJU?      
Prva oblika psihoterapije skozi zgodovino je bila spovednica v cerkvi in obisk prostitutke. Še danes velja isto za nas poklic.
Imamo vpogled v zakulisje fasadnih Slovenskih družin, kakršnega “normalna” ženska ne more imeti. Stranke nam povedo dejansko resnico, tako kot čutijo in mislijo, pred nami ne rabijo nič lagati in olepševati. Nekateri imajo povsem srečne zakone in iščejo samo malo drugačnosti in popestritve, drugi imajo doma težave in iščejo nadomestitev odnosov. Včasih žene niso razpoložene za izpolnitev spolnih želj ali pa se ji te želje sploh ne upajo povedati, ker se bojijo njene reakcije, nekateri so začeli zahajati na deklice šele, ko je žena zanosila in ko so doma mali otroci (temu se reče “prekletstvo prvega otroka”). Takrat naj bi se večini parov drastično spremenilo spolno življenje, ker se vse vrti okrog malega bitja.
Pri moških je še kako možno, da neizmerno ljubijo eno žensko (svojo partnerico), še vedno pa jim pašejo druge zraven sem ter tja – in to nima prav nobene veze z ljubeznijo do svoje partnerice. Za “normalno” žensko je v primeru, da jo partner prevara, zelo veliko breme in šok to, ker ona misli “nima me rad, ker me je prevaral”. To je svetlobna leta daleč od resnice. On jo lahko zelo ljubi ampak ali zaradi fetišev ali zaradi večje spolne potrebe katero lahko poteši doma.
In takšna dejstva poznamo me punce iz posla. Zelo sem vesela, da sem tekom posla, iskrenih odnosov in pogovorov s strankami uspela spoznati toliko zakulisne resnice. Zaradi tega bom nedvomno boljša žena in mati.  

TOREJ TI JE PROSTITUCIJA SPREMENILA ŽIVLJENJE V DOBREM SMISLU IN ALI SE JE ZGODILO TUDI KAJ SLABEGA?
Začelo se je sanjsko, kot sem opisala. Punco, ki me je uvedla v posel, sem imela za prijateljico. Ampak se je v roku enega leta pokazala vsa resnica. Mlada naivna punca, ko pride v posel, je pravi magnet za vse pokvarjence in izkoriščevalce, ki bi se radi na njej okoristili. Ti pa se znajo dobro zakamuflirati v tvoje prijatelje, partnerje, dobrotnike, ljubimce. 
Najprej pridobila moje zaupanje. Veliko sva se družili in prijateljevale, častila me je kako kosilo, peljala ven, poslušala moje probleme in mi pomagala. Ko je pridobila zaupanje je step by step začela prefinjeno izvajanje psihičnih pritiskov, izkoriščanje in manipuliranje. Vsega ne bom šla v detajle – lahko pa rečem, da je bilo grozno. Povsem si nas je (bilo nas je več punc) psihično podredila, manipulirala z nami in nas izkoriščala, trpele smo tak psihični teror, da smo bile prave živčne razvaline.
Ena punca pa je celo pristala na psihiatriji. Prepričala nas je da brez njene pomoči nismo sposobne delati. Zapustila sem njeno stanovanje, ko me je začela proti moji volji zaklepati v stanovanje. Šla sem delat na svoje. Sprva mi je nagajala ampak sem se kmalu postavila na lastne noge.
Ta izkušnja mi je bila zelo poučna za celo življenje za naprej. Kot mlada naivna deklica, ki je bila prej zavita v vatko, sem druge ljudi sodila po sebi. Niti pomislila nisem, da bi kdo imel kake prikrite namene. Ta izkušnja mi je za vedno razblinila to iluzijo. To izkušnjo sem potrebovala za svoje klesanje, kako preživeti v krutem svetu, v kakršnega si vržen, ko vstopiš v ta posel.  
Dobro moraš oceniti ljudi, ki jih imaš okrog sebe, s kakim namenom se družijo s teboj in kaj hočejo od tebe. To je popotnica za previdnost za celo življenje naprej. Vsa nadaljna leta sem delala brez zvodnice ali zvodnika, imela sem bodisi sama delovno stanovanje, ali pa smo si ga najele skupaj s puncami iz posla.

KAKŠNE IZKUŠNJE IMAŠ Z DROGO?   
Naslednja past, ki jo skriva ta posel, je kokain. Čisto tiho in potuhnjeno se pojavi  v življenju…doživela sem ves kokainski raj in ves kokainski pekel – eno brez drugega žal ne gre.
Več o tem bom povedala v drogeraški tematiki. Sem ponosni abstinent po 13 letih šmrkanja. Vse, kar spada v kokainski življenjski stil je eden največjih problemov v tem poslu. Kokainu se ne da izogniti, saj ga nosijo stranke. To je in vedno bo. Saj nekaterim predstavlja paket zabave oboje skupaj – punca in droga.

SI SE TAKRAT POČUTILA KOT ŽRTEV?  
Naj poudarim, da nikogar ne krivim. Iskreno izpovedujem dejstva in okoliščine, ki so me privedle do današnjega dne. Niti slučajno nisem žrtev okoliščin, oseb ali družinskih vzorcev. Žrtev si lahko zgolj kot otrok. Ko odrasteš in se vseh teh vzorcev zaveš, pa si povsem sam odgovoren, kaj boš s tem naredil. Ali boš jamral in okrivil druge ter propadal ali pa boš svojo zgodbo, izkušnje ter okoliščine znal uporabiti sebi v prid.
Za svojo duhovno rast, ter celo pomoč drugim z svojimi izkušnjami.      

Z PROSTITUCIJO SE UKVARJAŠ ŽE 13 LET. ALI ŠE VEDNO UŽIVAŠ TAKO KOT NA ZAČETKU?
Po 13 letih lahko uživam le še s približno 10 procenti strank. Ne glede na to, da sem ljubiteljica seksa z leti človek vedno postane izbirčen in standardiziran.   

ALI TVOJA DRUŽINA VE S KAKŠNO DEJAVNOSTJO SE UKVARJAŠ?   
Nekaj časa sem posel uspešno skrivala. Ker sem po naravi zelo iskrena oseba je bilo skrivanje in laganje zame muka. 
Fant, s katerim sem takrat prekinila zvezo se mi je maščeval. Bilo je zelo težko. Situacijo sem sprejela takšno kot je in ljudem dajala jasno vedeti da me ne moti če vedo. Niti enega prijatelja nisem zato izgubila. Puncam, ki se sramujejo in očitno kažejo kako jim je hudo, ko se za njih razve takšna situacija negativni vpliva na njihove socialne odnose, ker same izzovejo tako reakcijo. Če ti sprejmeš samo sebe, te bodo tudi ostali. Če pa se ti sramuješ in doživljaš to kot “hibo”, bodo tudi okolica tako reagirala.
Ko je moja družina izvedela da sem prostitutka je bilo sprva grozno. Niso se me odrekli si pa želijo, da bi odnehala. V 10 letih, odkar vedo za moj posel so dozoreli toliko, da me nočejo več krojiti po svojih merilih. Želijo si zgolj, da bi bila jaz srečna. Z družino sem v dobrih odnosih in normalno se razumemo.   

KAKO MISLIŠ, DA BODO LETA PROSTITUCIJE VPLIVALE NA TVOJE ŽIVLJENJE KO BOŠ ZAMENJALA SLUŽBO?                                         
Po 13 letih posla bi ga tudi jaz rada počasi zaključila. Z vsem svojim bogatim znanjem in izkušnjami, pridobljenimi v teh 13 letih bom pomagala drugim puncam. Zelo sem vesela, da sem tekom posla in iskrenih odnosov in pogovorov s strankami uspela spoznati toliko zakulisne resnice. In zaradi tega bom nedvomno boljša žena in mati. Predvsem mi je v veliko oporo in olajšanje dejstvo, da imam razširjena obzorja brez predsodkov in tabujev.     
HVALA.

La Fetishe Anita


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja