Dnevnik sindikalistke Afrodite
8 septembra, 2019
Dnevnik sindikalistke Afrodite – #3 Hitri priročnik
25 septembra, 2019
Prikaži vse novice

Kakor smo obljubili tako nadaljujemo z kolumno #2.
Po pregledu odziva na prvo kolumno pa širši javnosti odgovarjamo na komentarje:

  • ta kolumna ni še ena izmed “fabriciranih” zgodb mainstreem medijev, ampak je avtorsko delo prave osebe in članice sindikata Dobra Družba
  • naš namen ni prepričevati prepričane. Naša želja je ozaveščati in obveščati ljudi katere ta tema zanima.
    Naj pa opozorim stigmatike te teme da: “z vsakim dnem ko jih je manj, bo manj tudi žrtev tega sveta.”π

Sindikatu dobra družba sem se pridružila po srečanju z predsednikom dobre družbe.
Žiga mi je predstavil in razloži glavne cilje za katere se bomo zavzeli in jih poskusili uresničiti.
1. Sos telefon za podporo in svetovanje. Takšen telefon za spolne delavce bo bil ogromna podpora vsem ki se soočajo s težavami in vprašanji o spolnem delu. Svetovalci sos telefona bodo izkušeni na področju tovrstnega dela in bodo lahko ljudem v stiski pomagali z nasveti in lastnimi izkušnjami.
2. Filmčki predstavitve poklicev . Spolno delo se loči na več panog katere se med seboj zelo razlikujejo. Ločimo jih na: prostitutke in prostitute, erotične maserke in maserje, striptizete..itd. Niso vsi spolni delavci enaki v ta namen bomo posneli kratke predstavitvene filme vsake panoge spolnega dela. To je pomembno za večjo splošno razgledanost in razbijanje
stereotipov.
3. Varnost in varstvo pri delu. Spolni delavci po večini vstopajo v ta posel neizkušeni in marsikdaj tvegajo svoje življenje. Osnovnih pravil prepoznavanja nevarnih, neresnih ali napornih strank, zaščita lastnega fizičnega in psihičnega zdravja in pametne izbire delovnega okolja se večinoma naučimo iz slabih izkušenj. Z našo pomočjo bo slabih izkušenj manj in delo za spolne delavce v Sloveniji bo lahko potekalo z veliko pozitivo.
Vesela sem da sem spoznala in se pridružila organizaciji dobra družba kjer bom lahko z svojimi izkušnjami pomagala drugim.

Sindikalistka Afrodita

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja