Sindikat spolnih delavcev – Dobra Družba
2 septembra, 2019
Dnevnik sindikalistke Afrodite: #2 -združenje
16 septembra, 2019
Prikaži vse novice

Z organizacijo sindikalne enote Dobra Družba smo v okviru osveščanja in informiranja pričeli z tedenskim dnevnikom sindikalistke Afrodite.

Namen dnevnika so zgodbe in utrip iz prve roke.

Več pa na…

Z prostitucijo sem se začela ukvarjati ker sem imela dolgove. 3 leta nazaj mi je bilo grozno dolgčas in sem se prijavila na avanture. Neki gospod mi je ponudil 150 EUR za 3 urno srečanje. Prijetno s koristnim. Ker mi je ta denar predstavljal ogromno vsoto in sem se z njem veliko dopisovala tudi slišala po telefonu se mi je prikupil.
Z veliko poguma sem se odpravila k temu gospodu na spremstvo v Ljubljano. Uživala sem na polno drug drugemu sva izpopolnjevala fetiše in razvila sva globoko prijateljstvo. K njemu sem hodila 2-3 krat na mesec bil je takrat moja edina stranka in vedno sem ga bila vesela. Enkrat mi je razlagal o profesionalkah na strani “sloescort”.
Ko mi je povedal da gospodične sluzijo 60-80 EUR z polurnimi srečanji čeprav so nesramne in je njihova usluga slaba sem odločila da poskusim tudi jaz. Začela sem se oglaševati na avanturah naredila nekaj golih slik brez obraza in iskala stranke ki me lahko sprejmejo v svojih prostorih (hotel ali stanovanje).
Dogovarjala sem se preko e-maila in tej dejavnosti posvečala veliko časa. Moje cene so bile takrat prenizke glede na mojo vrhunsko uslugo. Na ta način sem se dobila z novimi tremi strankami nekaj čez 20 jih je bilo neresnih in se dogovorov niso držali. Moje 3 nove stranke so bile OK in sem zelo uživala tudi z njimi. Tretja stranka me je povabil k sebi drugič in me predstavil 6 puncam ki so delale za njega prostovoljno. Sprva je bil to šok. Ampak potem sem jih bila zelo vesela. Naučile so me kako kako se stranke sprejema preko telefonov brez predhodnega dopisovanja in spraševanja. 60 EUR pol ure seksa, orala, masaža, poljubljanje, igrače in analno za doplačila.

Zaljubila sem se v ta poklic. Z skoraj vsako stranko sem tako uživala kakor z številnimi ljubimci iz preteklosti nikoli nisem. Naučile so me tudi varne spolnosti. Kondome sem pred tem redko uporabljala z profesionalnim delom pa so postali samoumevni. Uživala sem v erotiki in seksu kot še nikoli doslej. Imela sem 6 seksi kombinacij erotičnega perila (medicinska sestra, Francozinja, čistilka itd..).
Gospod ki nam je dajal na voljo stanovanje za to dejavnost je računal 60 EUR na dan in prišle smo kadarkoli smo želele. Z vsemi puncami je imel prijateljski in prijazen odnos. Vse so bile slovenske državljanke tako kot jaz in smo svobodne. V 2 mesecih sem odplačala 4000 EUR dolgov in zraven opremila hišo ter si kupila veliko novih stvari. Še nikoli mi nobena služba ni dajala takšen užitek in čudovito plačo. Sedaj delam že 3 leta. V tem času sem zamenjala 8 delovnih lokacij, spoznala čez 30 sodelavk in si nabrala ogromno znanja o vsem kar se tiče prostitucije. Kljub temu sem bila neizobražena ker nisem vedela da lahko uradno prijavim svojo dejavnost. Moj poklic mi prinaša od 2000 do 5000 € na mesec in še vedno z strankami uživam. Skupna lastnost vseh punc, ki se ustvarjajo s prostitucijo je ta da se vse učimo na lastnih izkušnjah in če imamo srečo na začetku naletimo na dober kolektiv. Učimo se tudi iz okolja v katerem delamo. Sama sem kot začetnica iskala po spletu navodila za tovrstno delo kjer jih nisem našla in sem neizkušena z spremstvi tvegala svoje življenje. Moja želja je da se vsaka punca, ki bi rada začela delati kot spolna delavka in vsaka ki se s tem že ukvarja in ni zadovoljna z delovnimi razmerami obrne na nas. Sem tudi mamica, ki dobro skrbi za svojega otroka. Na tej točki bi rada izpostavila pritisk laži in prikrivanja svoji okolici za voljo dobrega imena.Ta poklic ni enostaven in veliko punc se sooča z težkimi situacijami v zvezi s skrivanjem svoje dejavnosti. Pomembno je da imaš nekoga ki mu lahko popolnoma zaupaš in sprostiš svoja čustva, dvome, skrbi in veselje. Z to željo sem se pridružila društvu dobra družba kjer spolne delavce spoštujemo,razumemo in ne obsojamo. Radi bi izboljšali pogoje za delo in varnost v Sloveniji.

sindikalistka Afrodita

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja