Legalizacija prostitucije v Republiki Srbiji
28 novembra, 2019
Doll House – prvi pošteni bordel v Sloveniji #FOTO #VIDEO
10 januarja, 2020
Prikaži vse novice

Če pogledam za nazaj kaj smo naredili leto poprej je bilo to leto zelo uspešno. Leto 2020 bo namenjeno digitalizaciji organizacije Dobre Družbe v virtualno mednarodno skupnost, katera bo ponujala platformo vsej skupnosti industrije za odrasle. Na osnovi odprte skupnosti se bo ta lahko samo inovirala. 
V okviru zakonodaj in etične družbene morale so niše katere bodo v naslednjem letu predstavljene nov veter v stigmatizirani branži. 

Na ta način bomo lahko hitreje in efektivno razširili organizacijo Dobre Družbe v države 
– Hrvaška 
– Srbija 
– Bosna in Hercegovina 
– Surogatstvo je niša katera v sodelovanju s  seksualnimi terapevti ali seksologi izvajajo praktične terapije. Izobraževanje surogatov bo izvajala mednarodna akademija pod vodstvom seksologinje Vesne Jarc. 

– Animir dame (Bottle service girls) po vzgledu ameriškega sistema pospeševanja prodaje 

– Pospeševanje samozaposlovanja Žigolov
https://www.pronworld.com/videos/depressed-housewife—good-company-agency-203330?pronid=121

– Naslednje leto bo namenjeno predvsem pri ustanovitvi aplikacije katera povezuje surugate in ostale nove/stare niše.


– Vzpostavitev poslovnih modelov mobilnih varovanih hišic/kampov kjer bodo lahko spolni delavci, predvsem pa surogati izvajali svoje seanse oz obrt. 
Tako imenovane “rdeče fkk kampe” bodo vodili spolni delavci kateri želi izstopiti iz dolgoletnega delovanja v spolnem delu in pomagati sedanjim spolnim delavcem (program GET->OUT).


– Predstavitev prvega Slovenskega bordela “Doll House”. Kater bo primer dobre prakse dvigovanja Slovenskega DBP – izkoristiti NEdojemanje sosednjih držav o prisotnosti in obsegu kupne moči industrije za odrasle.

Zahvaljujemo se vsem aktivistom in strokovnim sodelavcem za preteklo delo in zahvaljujemo se v naprej tudi vsem kateri se nam bodo še pridružili.

S¨rčno 2020

S spoštovanjem,
Predsednik organizacije Dobra Družba
Žiga π Sedevčič 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja