Dnevnik SD Afrodite – #5 – Intervju: Anita
14 oktobra, 2019
OBISK SINDIKATA – SLUŽBA ZA PREPREČEVANJE IN BOJ PROTI TRGOVINI Z LJUDMI
5 novembra, 2019
Prikaži vse novice

15.10.2019

Vodstvo sindikata Dobra Družba je obiskala pisarno Legebitre, sprejeli so nas vodji organizacije Lana in Eva (kot iz lezbičnega Edenskega vrta). 

Stališče sindikata je da homoseksualni spolni delavci v Sloveniji predstavljajo velik delež ponudbe komercialne spolnosti, zato je potrebno poiskati organizacijo preko katere lahko naslavljamo in informiramo le te o novostih, zakonodaji in ozaveščanju v industriji za odrasle. 

Pogovor je bil sproščen iz zabaven. Postavili smo okvirne skupne kot so; skupni projekti pri anonimnem testiranju kakor homo kakor hetero individualistov.
Poudarili smo da se je potrebno pripraviti na migrantske spolne delavce kateri predstavljajo problematiko državam severneje od nas. To so ljudje kateri ne smejo ali ne morejo delati in se pogostokrat spustijo v spolno delo da bi preživeli.
Omenili smo zaskrbljenost o čedalje pogostejšem fetišu/ponudbi “ BB – BareBack fetišu na brez kondoma” o katerem bi bilo potrebno pripraviti informativno gradivo o omejevanju stranskih posledic takšnega ravnanja. 

Prijazno so nam ponudili prostor za naše publikacije katere bi bile dostopne kot informativno gradivo o delu sindikata.

Oboji smo se strinjali da je potrebno naše sodelovanje postaviti na nivo projektnega sodelovanja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja