OBISK SINDIKATA – ORGANIZACIJA LEGEBITRA
4 novembra, 2019
SPOLNE BOLEZNI – PRAKTIČNI NAPOTKI IN PODUKI (za hetero, homo in trans prostitute)
6 novembra, 2019
Prikaži vse novice

Ministrstvo za Notranje Zadeve   

25.10.2019
Sindikat Dobra Družba se je najavila na sestanek z vodjo službe “TzL” Tjašo Škreblin.

Pisarne in sprejem je bil na znani lokaciji Ministrstva za notranje zadeve na Litostrojski ulici. Sicer se je organizacija Dobra Družba že 11.aprila 2018 srečala z koordinatorjem Sandi Čurinom na temo pravega informiranja in osveščanja o pozitivnem poslovanju te industrije.

Povezava povzetka obiska iz pred 1 leta:
https://www.dobra-druzba.org/strokovno-srecanje-z-nacionalnim-koordinatorjem-za-boj-proti-trgovini-z-ljudmi/

Stališče sindikata Dobra Družba je da večina javne uprave poseduje statistične podatke kateri so enostranski (samo s strani kriminalnega delovanja v branži), tuje podatke (iz držav kjer je branža inkriminirana ali regulirana).

Naš namen predstavitve delovanja sindikata Dobra Družba je predstavitev podatkov in stanja industrije za odrasle v Sloveniji.
Predvsem pa predstaviti drugo plat te obrti in spremeniti vprašanje kot je “ali v Sloveniji obstajajo ljudje kateri prostovoljno in samovoljno delajo v prostituciji?”

Obrazložili so nam njihov način delovanja na katerega je naš odgovor da je potrebno boljša komunikacija ter sodelovanje. Saj velikokrat se je zgodilo posredovanje policije in organizacij na spolne delavce kateri so delovali ali popolnoma po zakonu ali pa ni bilo žrtev (vse strani so delovale prostovoljno) in tiste katere so bile politično motivirane.

Napovedali smo možnost prijave na projekte katere razpisujejo, saj bi želeli da se po 11 letih slabe statistike zasliši tudi glas ljudi katerim je to delo DELO kot vsako drugo.

Sindikat Dobra Družba

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja