Obisk organizacije: Rozkoš bez rizika (veselje brez rizika) – Praha
20 novembra, 2018
Sobotainfo.com: “Industrija za odrasle bo urila tudi nove talente iz Pomurja”
27 decembra, 2018
Prikaži vse novice

Sejem erotike v Celju – zapuščina erotične zabave ex-zavoda69.

V letošnjem izvodu sejma erotike v Celju organizatorji pripravljajo pester erotičen interaktivni program katerega
bodo izvajali spolni delavci – igralci v industriji za odrasle iz tujine.

Naj poudarimo da gre za ekonomske migrante kateri opravljajo spolno delo,
kar pomeni da je to totalno legitimno in transparentno delo.
Slednje je napisano z namenom saj velikokrat stereotipno obsojamo spolno delo.
Obiskovalci sejma katerih je vsako leto slabih 15.000 so ljudje kateri sprejemajo to branžo kot nekaj normalnega saj na sejmu lahko kupijo tudi pripomočke za popestritev spolnega življenja.
Slovenija je na Balkanu vodilna država v liberalnosti in odprti spolnosti, kljub temu da sem ter tja se spopadamo z polemikam o istospolnih družinah in posameznikih, katerih je po statistiki visoko kotirano po številu prebivalstva.


V Organizaciji Dobra Družba tudi opažamo veliko prisotnost istospolnih delavcev v komercialni spolnosti.
Zaradi povpraševanja po spolnem delu v Sloveniji in tujini smo bili prisiljeni reagirati kot predstavniki spolnih delavcev z:

Prvo Delovno-turistično BORZO SPOLNEGA DELA

Društvo informira in ozavešča vse tiste (pogoj je članstvo), ki želijo prostovoljno delati kot spolni delavec v tujini kjer je spolno delo dovoljeno.
Na podlagi pogodbe o sodelovanju z agencijo za migracije v Avstraliji pa smo pripravili nagrado za prve 4 posameznike kateri želijo potovati in delati (Delavne počitnice)
Nagrada je letalska karta iz Evrope v Avstralijo kjer vas sprejme naš partner, ki že 20 let ureja delo in življenje Slovencem v Avstraliji

Obveščamo o pozitivnih in negativnih delavnih trendih v Sloveniji,Aziji in Evropi. Preko naših informacij lahko spolni delavci tako pridejo do različnih spolnih del direktno z delodajalci ali organizacijami spolnih delavcev teh držav.

V petek in soboto bomo po sejmu bili gosti nočnega kluba Crystal v Celju, kater bo ponujal za obiskovalce poseben nočni program z erotičnim artističnim nastopom.

Kot regionalni predstavniki platforme PronCoin pa bo možno v naši pisarni na sejmu urediti naročnine ter navodila za uporabo.

https://www.facebook.com/erotic.show.celje/

 π

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja